Information om analyserat livsmedel


Majonnäs fett 80%

Projekt:
Livsmedelsnummer:
50
Analys:
I det analyserade provet från 2018 ingår: Hellmans real (47

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Dressing, majonnäs (A0859)
B Artklassificering Oljeproducerande planta (B1017)
C Del av växt/djur Fett eller olja (C0190)
E Fysisk form Vätska, hög viskositet, utan synliga partiklar (olja) (E0139)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Syrad (H0200); Äggula tillförd (H0185)
J Konserveringsmetod Konserverad genom kemikalier (J0109)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Burk (M0215); Glas (M0130); Metall (M0151); Plast (M0172); Tub (M0200); Tub (M0200)
N Förpackningsmaterial Glas (N0040); Metall (N0041); Plast (N0036)
P Etikettinformation Ekologiskt livsmedel påstående eller anv (P0128); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Fett >60% (Z0194); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)