Information om analyserat livsmedel


Ren kött kallrökt rå

Vetenskapligt namn:
Rangifer tarandus ssp. tarandus
Livsmedelsnummer:
5045

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Rött kött (A0794)
B Artklassificering Ren (B1509)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Delad i bitar (E0152)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Rökt eller rök smaksatt (H0172); Saltad (H0173)
J Konserveringsmetod Fryst (J0136)
K Förpackningsmedium Förpackad i vacuum (K0027)
M Förpackningstyp Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)