Information om analyserat livsmedel


Vildsvin kött rå

Vetenskapligt namn:
Sus scrofa
Livsmedelsnummer:
5060

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Rött kött (A0794)
B Artklassificering Vildsvin (B2248)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Ingen industriell process tillämpad (H0003)
J Konserveringsmetod Fryst (J0136)
K Förpackningsmedium Förpackad i vacuum (K0027)
M Förpackningstyp Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Vilt eller vilda växter (Z0153)