Information om analyserat livsmedel


Gurkmajonnäs gurksallad gatukök

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
51

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Färdigsallad (A0866)
B Artklassificering Gurka (B1404)
C Del av växt/djur Frukt, oskalad, kärna kvar (C0140)
E Fysisk form Halvflytande med fasta bitar (E0110)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Syrad (H0200); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263); Äggula tillförd (H0185)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)