Information om analyserat livsmedel


Räkmajonnäs räksallad gatukök

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
52

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Färdigsallad (A0866)
B Artklassificering Oljeproducerande planta (B1017)
C Del av växt/djur Fett eller olja (C0190)
E Fysisk form Halvflytande med fasta bitar (E0110)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Fisk och skaldjur tillfört (H0153); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Syrad (H0200); Äggula tillförd (H0185)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)