Information om analyserat livsmedel


Grönsaksbuljong pasta el. pulver storhushåll

Projekt:
2002 Buljong
Livsmedelsnummer:
535

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Kryddning eller extrakt (A0856)
B Artklassificering Koksalt (B1655)
C Del av växt/djur Del av växt eller djur inte applicerbart (kemiskt ämne) (C0005)
E Fysisk form Mald (E0136)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Smaksatt, kryddor (H0229); Vatten borttaget (H0138)
J Konserveringsmetod Torkad (J0116)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Torr mix - Dippmix (Z0090)