Information om analyserat livsmedel


Fikon

Projekt:
2024 Inlånade värden
Vetenskapligt namn:
Ficus carica L.
Livsmedelsnummer:
561

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Frukt och bär (A0833)
B Artklassificering Fikon (B1302)
C Del av växt/djur Frukt, skal borttaget, kärna eller frö borttaget (C0229)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Ingen industriell process tillämpad (H0003)
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Opaketerad produkt (M0003)
N Förpackningsmaterial Oförpackad (N0003)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Asien, södra (R0349)
Z Utmärkande drag Domesticerad eller odlad (Z0154)