Information om analyserat livsmedel


Gråärtor kokta m. salt

Vetenskapligt namn:
Pisum sativum var arvense
Livsmedelsnummer:
5867

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Baljväxter (A0831)
B Artklassificering Ärter, sorter där endast frö äts (B1001)
C Del av växt/djur Balja med fröer, ärtor i skida (C0262)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod kokt och avrunnen (G0015)
H Industriell process
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Opaketerad produkt (M0003)
N Förpackningsmaterial Oförpackad (N0003)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Hemlagat (Z0109)