Information om analyserat livsmedel


Fraiche m. havre veg. fett 15% berikad

Projekt:
Livsmedelsnummer:
5957
Analys:
I det analyserade provet från 2020 ingår: Oatly iMat fraiche

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Vegetabiliska mejeriprodukter (A0788)
B Artklassificering Havre (B1219)
C Del av växt/djur Frö, skal kvar (C0135)
E Fysisk form Vätska, hög viskositet, utan synliga partiklar (olja) (E0139)
F Värmebehandling Värmebehandlad (F0022)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Homogeniserad eller emulsifierad (H0306); Mineral tillfört som berikning (H0159); Mjölksyra, andra kulturer fermenterad (H0107); Vatten tillfört (H0148); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131); Pastöriserad (J0135)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett <15% (Z0186); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)