Information om analyserat livsmedel


Havrebaserat bredbart pålägg naturell

Projekt:
Livsmedelsnummer:
5961
Analys:
I det analyserade provet från 2020 ingår Oatly Påmackan natu

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Vegetabiliska mejeriprodukter (A0788)
B Artklassificering Havre (B1219)
C Del av växt/djur Frö, skal kvar (C0135)
E Fysisk form Halvfast med mjuk konsistens, (mosad, bredbar) (E0119)
F Värmebehandling Värmebehandlad (F0022)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Pektin tillfört (H0145); Salt tillfört (H0367); Stärkelse tillfört (H0146); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Pastöriserad (J0135)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)