Information om analyserat livsmedel


Apelsinskal

Projekt:
1989
Vetenskapligt namn:
Citrus sinensis (L.)
Livsmedelsnummer:
598

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Frukt och bär (A0833)
B Artklassificering Apelsin (B1339)
C Del av växt/djur Skal (C0294)
E Fysisk form Delad i bitar (E0152)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Ingen industriell process tillämpad (H0003)
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Opaketerad produkt (M0003)
N Förpackningsmaterial Oförpackad (N0003)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag