Information om analyserat livsmedel


Matfettsblandning fett 60% berikad typ Bregott mellan

Livsmedelsnummer:
6

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Margarin och blandade fetter (A0807)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Grädde - mjölkfett >18% (C0195)
E Fysisk form Halvfast med mjuk konsistens, (mosad, bredbar) (E0119)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Berikad med vitamin D (H0214); Homogeniserad eller emulsifierad (H0306); Mjölk tillfört (H0184); Mjölksyra, andra kulturer fermenterad (H0107); Saltad (H0173); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263); Vitamn A tillförd (H0316)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett 46-60% (Z0195); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)