Information om analyserat livsmedel


Mandarin konserv. m. lättsockrad lag

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
633

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Processad frukt och bär (A0834)
B Artklassificering Mandarin (B1429)
C Del av växt/djur Frukt, skal borttaget, kärna eller frö borttaget (C0229)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Socker eller sirap tillfört (H0136); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Steriliserad/hermetiserad (J0123)
K Förpackningsmedium Förpackad i lättsöt lag (K0013)
M Förpackningstyp Burk (M0215); Metall (M0151)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Med lag (Z0220)