Information om analyserat livsmedel


Apelsinjuice färskpressad

Projekt:
1989
Vetenskapligt namn:
Citrus sinensis (L.)
Livsmedelsnummer:
641

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Juice och nektar (A0841)
B Artklassificering Apelsin (B1339)
C Del av växt/djur Juice (C0300)
E Fysisk form Vätska, låg viskositet, med små partiklar (drickfärdiga juicer) (E0114)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Ingen industriell process tillämpad (H0003)
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Färsk (P0120); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag