Information om analyserat livsmedel


Glass havreglass karamell hasselnöt

Projekt:
Livsmedelsnummer:
6803
Analys:
I det analyserade provet från 2020 ingår: Oatly havreglass H

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Vegetabiliska mejeriprodukter (A0788)
B Artklassificering Havre (B1219)
C Del av växt/djur Frö, skal kvar (C0135)
E Fysisk form Vätska, hög viskositet, utan synliga partiklar (olja) (E0139)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Färg tillförd (H0150); Införd luft (glass) (H0178); Saltad (H0173); Smak- eller kryddextrakt tillfört (H0100); Socker eller sirap tillfört (H0136); Vatten tillfört (H0148); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Fryst (J0136); Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)