Information om analyserat livsmedel


Havrebaserat bredbart pålägg tomat basilika

Projekt:
Livsmedelsnummer:
6807
Analys:
I det analyserade provet från 2020 ingår: Oatly Påmackan tom

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Vegetabiliska mejeriprodukter (A0788)
B Artklassificering Havre (B1219)
C Del av växt/djur Frö, skal kvar (C0135)
E Fysisk form Halvfast med mjuk konsistens, (mosad, bredbar) (E0119)
F Värmebehandling Värmebehandlad (F0022)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Pektin tillfört (H0145); Salt tillfört (H0367); Stärkelse tillfört (H0146); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Konserverad genom värmebehandling (J0120)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Papper (M0159); Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)