Information om analyserat livsmedel


Kakaosmör

Vetenskapligt namn:
Theobroma cacao L.
Livsmedelsnummer:
7031

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Choklad eller chokladprodukt (A0839)
B Artklassificering Kakao (B1318)
C Del av växt/djur Fett eller olja (C0190)
E Fysisk form Halvfast med mjuk konsistens, (mosad, bredbar) (E0119)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Industriell process inte känd (H0001)
J Konserveringsmetod Okänd konserveringsmetod (J0001)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sydamerika (R0364)
Z Utmärkande drag