Information om analyserat livsmedel


Maltkulor m. mjölkchokladöverdrag

Projekt:
2024 Inlånade värden
Livsmedelsnummer:
7170
Analys:
Värden inlånade från Department of Health (2013). Nutrient a

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Choklad eller chokladprodukt (A0839)
B Artklassificering Sockerproducerande planta (B1012)
C Del av växt/djur Sackaros (C0210)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Jäsningsmedel (H0751); Kornmalt tillfört (H0754); Laktos tillfört (H0157); Mjölk eller mjölkprodukt tillfört (H0297); Saltad (H0173); Smak- eller kryddextrakt tillfört (H0100); Socker eller sirap tillfört (H0136); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H
J Konserveringsmetod Okänd konserveringsmetod (J0001)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172); Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung ()
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)