Information om analyserat livsmedel


Bagel m. rökt lax färskost sallad

Projekt:
2002 Fast food
Livsmedelsnummer:
745

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Cerealierätter t.ex. klimp, risotto, pan (A0822)
B Artklassificering Vete grupp (B1312)
C Del av växt/djur Mjöl/frövita, grodd och kli borttaget (Endosperm) (C0208)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Värmebehandlad, flera komponenter, olika grader av behandling (F0023)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Fisk och skaldjur tillfört (H0153); Fylld eller fyllning (H0207); Grönsak tillförd (H0212); Kolhydrat fermenterad (H0256); Ost tillfört (H0143)
J Konserveringsmetod Okänd konserveringsmetod (J0001)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)