Information om analyserat livsmedel


Bulgur

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Vetenskapligt namn:
Triticum aestivum L.
Livsmedelsnummer:
829

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Ris eller annat spannmål (A0814)
B Artklassificering Vete grupp (B1312)
C Del av växt/djur Hela frön, fullkorn, gryn, bönor (C0133)
E Fysisk form Hel, formad, tjocklek <0,3cm (E0153)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Vatten borttaget (H0138)
J Konserveringsmetod Torkad (J0116)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)