Information om analyserat livsmedel


Couscous tillagad

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Vetenskapligt namn:
Triticum ispahanicum Heslot ssp. durum
Livsmedelsnummer:
832

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Pasta och liknande produkter (A0815)
B Artklassificering Durumvete (B1079)
C Del av växt/djur Mjöl/frövita, grodd och kli borttaget (Endosperm) (C0208)
E Fysisk form Hel, formad, tjocklek <0,3cm (E0153)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Kokt (G0014)
H Industriell process Rehydrerad (H0259); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Opaketerad produkt (M0003)
N Förpackningsmaterial Oförpackad (N0003)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Hemlagat (Z0109)