Information om analyserat livsmedel


Sojasås

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
909

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Smaksättare, tex ketchup, sojasås, senap (A0858)
B Artklassificering Sojaböna (B1452)
C Del av växt/djur Hela frön, fullkorn, gryn, bönor (C0133)
E Fysisk form Vätska, låg viskositet, utan synliga partiklar (öl, vatten, mjölk) (E0123)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Mikrobiologiskt eller enzymatiskt föränd (H0119); Saltad (H0173); Vatten tillfört (H0148); Vete tillfört (H0319)
J Konserveringsmetod Konserverad genom fermentering (J0104)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)