Information om analyserat livsmedel


Vitmögelost brie fett ca 38%

Projekt:
2024 Mejeri, fisk och skaldjur
Vetenskapligt namn:
Bos taurus
Livsmedelsnummer:
92
Analys:
I det analyserade provet från 2024 ingår: Extra creamy brie

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Mjukost (A0314)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Ostmassa (C0245)
E Fysisk form Halvfast med mjuk konsistens, (mosad, bredbar) (E0119)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Yta bakterie (H0327); Yta mögel (H0330)
J Konserveringsmetod Konserverad genom fermentering (J0104); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Omslag (M0173); Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039); Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Frankrike (R0219)
Z Utmärkande drag Fett 30-45% (Z0196); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Mögelostkant (Z0073)