Information om analyserat livsmedel


Gris sidfläsk el. stekfläsk skivor rimmat rå

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Vetenskapligt namn:
Sus scrofa
Livsmedelsnummer:
991

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Konserverat kött (A0797)
B Artklassificering Gris (B1136)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Skivad (E0137)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Lagrad (H0253); Saltad (H0173)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Förpackad i saltlag / rimmad (K0018)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Kött förpackning (N0020)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Sida (Z0022)