Information om värdet


Kolhydrater, tillgängliga (g)

Senast ändrad anger när näringsämnet senast ändrades. Ursprung anger näringsvärdets ursprung. Publikation anger referensen till näringsvärdet. Metodtyp anger hur näringsvärdet är bestämt. Framtagningsmetod anger om näringsvärdet är analyserat, beräknat eller överfört från liknande livsmedel. Referenstyp anger i vilken form referensen till näringsvärdet finns. Kommentar anges vid behov.

Information Beskrivning
Värdetyp: Bästa skattning
Metodtyp: Summering av beståndsdelar
Ursprung: Värde framtaget med eget system
Publikation: SLV - Riktlinjer för livsmedel
Metodindikator: Kolhydrater, tillgängliga beräknat som rest
Referenstyp: Rapport
Kommentar:
Beräkning: Kolh( Kolhydrat som rest): 100.0 - ( Vatt + Aska + Prot + Fett + Fibe + Alko )
Faktisk beräkning: 100,0-(85,800 + 0,400 + 0,75 + 0,200 + 1,500 + 0,000)
Senast ändrad: 2024-10-31