Information om analyserat livsmedel


Gris bacon stekt

Livsmedelsnummer:
1004
Analys:
I det analyserade provet från 2015 ingår: Scan Bacon origina

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Rött kött (A0794)
B Artklassificering Gris (B1136)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn, utan separerbart fett (C0270)
E Fysisk form Delad eller mald (E0122)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Stekt (G0028)
H Industriell process Rökt eller rök smaksatt (H0172); Vatten borttaget (H0138)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131); Varmrökt (J0106)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Kött förpackning (N0020)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Bacon (Z0063)