Information om analyserat livsmedel


Gris kassler kotlettrad rökt

Vetenskapligt namn:
Sus scrofa
Livsmedelsnummer:
1006

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Konserverat kött (A0797)
B Artklassificering Gris (B1136)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Delad eller mald (E0122)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Rökt eller rök smaksatt (H0172); Vatten borttaget (H0138)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131); Varmrökt (J0106)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Kött förpackning (N0020)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Kamben "racks" (Z0023); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)