Information om analyserat livsmedel


Gris skinka skivad rökt fett 1-3%

Livsmedelsnummer:
1010
Analys:
I det analyserade provet från 2015 ingår: Scan skinka rökt (

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Rött kött (A0794)
B Artklassificering Gris (B1136)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Delad eller mald (E0122)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Rökt eller rök smaksatt (H0172); Salt tillfört (H0367); Vatten borttaget (H0138)
J Konserveringsmetod Varmrökt (J0106)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Skinka eller övre delen av bakbenet (nöt (Z0024)