Information om analyserat livsmedel


Köttbullar frysvara

Livsmedelsnummer:
1102
Analys:
I det analyserade provet från 2022 ingår: Scan Svenska köttb

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Kötträtt (A0799)
B Artklassificering Gris och nötkött (B1105)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Grönsak tillförd (H0212); Mjölk tillfört (H0184); Smaksatt, krydda eller ört tillsatt (H0227); Spannmål tillfört (H0152); Vatten tillfört (H0148); Ägg tillfört (H0186)
J Konserveringsmetod Fryst (J0136)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plastpåse (M0166)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)