Information om analyserat livsmedel


Burgare veg. soja- och veteprotein tillagad

Livsmedelsnummer:
1104
Analys:
I det analyserade provet från 2015 ingår: Hälsans kök (57 %)

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Vegetariska produkter (A0800)
B Artklassificering Sojaböna (B1452)
C Del av växt/djur Protein extrakt, konstrat eller isolat (C0236)
E Fysisk form Fast (E0151)
F Värmebehandling Värmebehandlad (F0022)
G Tillagningsmetod Tillagad i ugn eller grill (G0004)
H Industriell process Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Salt tillfört (H0367); Soja tillfört (H0338)
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Opaketerad produkt (M0003)
N Förpackningsmaterial Oförpackad (N0003)
P Etikettinformation Människoföda (P0026); Vegan/vegetarisk påstående (P0199)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)