Information om analyserat livsmedel


Lax kallrökt

Vetenskapligt namn:
Salmo salar
Livsmedelsnummer:
1269
Analys:
I det analyserade provet från 2018 ingår: Ica (22 %), Ica ba

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Fisk- och skaldjursprodukt (A0803)
B Artklassificering Lax (B1587)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Delad eller mald (E0122)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Rökt eller rök smaksatt (H0172); Saltad (H0173); Vatten borttaget (H0138)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131); Vakuumförpackning (J0174)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Nordöstra Atlanten FAO 27 (R0135)
Z Utmärkande drag Domesticerad eller odlad (Z0154); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Rosa lax (Z0060)