Information om analyserat livsmedel


Lax gravad

Livsmedelsnummer:
1285
Analys:
I det analyserade provet från 2018 ingår: Ica (38 %), Korsha

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Fisk- och skaldjursprodukt (A0803)
B Artklassificering Lax (B1587)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Delad eller mald (E0122)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Lagrad (H0253); Saltad (H0173); Socker eller sirap tillfört (H0136)
J Konserveringsmetod Konserverad med kryddor eller extrakt (J0153); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Papper (M0159); Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039); Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Nordöstra Atlanten FAO 27 (R0135)
Z Utmärkande drag Domesticerad eller odlad (Z0154); Rosa lax (Z0060)