Information om analyserat livsmedel


Påläggskaviar original

Livsmedelsnummer:
1378
Analys:
I det analyserade provet från 2018 ingår: Kalles (54 %), Sve

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Fisk- och skaldjursprodukt (A0803)
B Artklassificering Torsk grupp (B1423)
C Del av växt/djur Rom (C0202)
E Fysisk form Halvfast med mjuk konsistens, (mosad, bredbar) (E0119)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Rökt eller rök smaksatt (H0172); Saltad (H0173); Socker eller sirap tillfört (H0136); Vatten tillfört (H0148); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Konservering genom att tillsätta syra (J0149); Kyld (J0131); Varmrökt (J0106)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Metall (M0151); Tub (M0200)
N Förpackningsmaterial Metall (N0041); Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Nordöstra Atlanten FAO 27 (R0135)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)