Information om analyserat livsmedel


Blodpudding blodkorv fett 10%

Livsmedelsnummer:
1430

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Korv eller liknande produkt (A0798)
B Artklassificering Gris (B1136)
C Del av växt/djur Blod (C0185)
E Fysisk form Fast (E0151)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Saltad (H0173); Socker eller sirap tillfört (H0136); Spannmål tillfört (H0152); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Fett <15% (Z0186); Icke ätbart korvskinn (Z0093); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)