Information om analyserat livsmedel


Korv falukorv kött 58%

Livsmedelsnummer:
1488
Analys:
I det analyserade provet från 2022 ingår: Scan Svensk faluko

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Korv eller liknande produkt (A0798)
B Artklassificering Gris och nötkött (B1105)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Fast (E0151)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Animaliskt fett eller olja tillfört (H0262); Dextros tillfört (H0154); Homogeniserad eller emulsifierad (H0306); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Rökt eller rök smaksatt (H0172); Salt tillfört (H0367); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plastpåse (M0166); Påse (M0120)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039); Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett 15-30% (Z0185); Garanterad traditionell specialitet (TSG (Z0257); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Malningsgrad okänd (Z0019); Styckningsdetalj inte känd (Z0018)