Information om analyserat livsmedel


Påläggskorv medvurst rökt fett 35%

Livsmedelsnummer:
1497
Analys:
I det analyserade provet från 2015 ingår: Pärsson tunna skiv

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Korv eller liknande produkt (A0798)
B Artklassificering Gris och nötkött (B1105)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Fast (E0151)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Lagrad (H0253); Mjölksyra, andra kulturer fermenterad (H0107); Rökt eller rök smaksatt (H0172); Vatten borttaget (H0138)
J Konserveringsmetod Konserverad genom fermentering (J0104); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett 30-45% (Z0196); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Malningsgrad okänd (Z0019); Styckningsdetalj inte känd (Z0018); Ätbart korvskinn (Z0094)