Information om analyserat livsmedel


Påläggskorv salami rökt

Livsmedelsnummer:
1498
Analys:
I det analyserade provet från 2015 ingår: Scan salami kallrö

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Korv eller liknande produkt (A0798)
B Artklassificering Gris (B1136)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Fast (E0151)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Färg tillförd (H0150); Lagrad (H0253); Rökt eller rök smaksatt (H0172); Saltad (H0173)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Konserverad genom fermentering (J0104); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett 30-45% (Z0196); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)