Information om analyserat livsmedel


Korv varmkorv kokt kött ca 53%

Livsmedelsnummer:
1501
Analys:
I det analyserade provet från 2015 ingår: Lithells (50 %), C

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Korv eller liknande produkt (A0798)
B Artklassificering Gris och nötkött (B1105)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Fast (E0151)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Kokt (G0014)
H Industriell process Fett tillfört (H0221); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Rökt eller rök smaksatt (H0172); Salt tillfört (H0367); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett 15-30% (Z0185); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Ätbart korvskinn (Z0094)