Information om analyserat livsmedel


Korv värmlandskorv kokt kött 45%

Livsmedelsnummer:
1522

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Korv eller liknande produkt (A0798)
B Artklassificering Gris och nötkött (B1105)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Fast (E0151)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Kokt (G0014)
H Industriell process Animaliskt fett eller olja tillfört (H0262); Grönsak tillförd (H0212); Homogeniserad eller emulsifierad (H0306); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Okänd konserveringsmetod (J0001)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett 15-30% (Z0185); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Ätbart korvskinn (Z0094)