Information om analyserat livsmedel


Kex m. nougatfyllning

Livsmedelsnummer:
1617
Analys:
I det analyserade provet från 2022 ingår: Göteborgskex Balle

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Bageriprodukter, söta och/eller feta (A0821)
B Artklassificering Vete grupp (B1312)
C Del av växt/djur Mjöl/frövita, grodd och kli borttaget (Endosperm) (C0208)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Bakpulver tillfört (H0351); Choklad eller kakao tillfört (H0231); Fylld eller fyllning (H0207); Mjölk eller mjölkprodukt tillfört (H0297); Nöt eller frö tillfört (H0177); Saltad (H0173); Smak- eller kryddextrakt tillfört (H0100); Socker eller sirap tillfö
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172); Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)