Information om analyserat livsmedel


Glass gräddglass fett 12%

Projekt:
Livsmedelsnummer:
1689
Analys:
I det analyserade provet från 2016 ingår: Sia gräddglass med

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Glass och annan frusen dessert med mejer (A0789)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Grädde el gräddkomponent (C0123)
E Fysisk form Vätska, hög viskositet, utan synliga partiklar (olja) (E0139)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Homogeniserad eller emulsifierad (H0306); Införd luft (glass) (H0178); Smak- eller kryddextrakt tillfört (H0100); Socker eller sirap tillfört (H0136)
J Konserveringsmetod Fryst (J0136); Pastöriserad (J0135)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039); Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett <15% (Z0186); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)