Information om analyserat livsmedel


Vaniljsås tillagad pulver m. mjölk

Livsmedelsnummer:
1777

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Dessertsås (A0863)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Mjölk (C0235)
E Fysisk form Vätska, hög viskositet, utan synliga partiklar (olja) (E0139)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Rehydrerad (H0259); Smak- eller kryddextrakt tillfört (H0100)
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Opaketerad produkt (M0003)
N Förpackningsmaterial Oförpackad (N0003)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)