Information om analyserat livsmedel


Nötkräm chokladkräm

Livsmedelsnummer:
1860
Analys:
I det analyserade provet från 2022 ingår: Ferrero Nutella (5

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Choklad eller chokladprodukt (A0839)
B Artklassificering Sockerproducerande planta (B1012)
C Del av växt/djur Sackaros (C0210)
E Fysisk form Halvfast med mjuk konsistens, (mosad, bredbar) (E0119)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Choklad eller kakao tillfört (H0231); Mjölk tillfört (H0184); Nöt eller frö tillfört (H0177); Smak ingrediens tillförd (H0117); Vassle tillfört (H0260); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Okänd konserveringsmetod (J0001)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Burk (M0215); Glas (M0130)
N Förpackningsmaterial Glas (N0040)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)