Information om analyserat livsmedel


Ströbröd malt hårt bröd fullkorn vete råg socker fibrer ca 5%

Livsmedelsnummer:
188
Analys:
I det analyserade provet från 2021 ingår: Wasa ströbröd (100

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Övriga bröd (A0820)
B Artklassificering Vete grupp (B1312)
C Del av växt/djur Mjöl/frövita, grodd och kli borttaget (Endosperm) (C0208)
E Fysisk form Delad i bitar < 0,3 cm (riven) (E0100)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Jäst tillfört (H0753); Kornmalt tillfört (H0754); Nöt eller frö tillfört (H0177); Råg tillfört (H0337); Saltad (H0173); Socker tillfört (H0749); Solrosolja tillfört (H0347)
J Konserveringsmetod Torkad (J0116)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Ask/kartong (M0156)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)