Information om analyserat livsmedel


Bröd fullkorn råg typ rallarhalvor

Projekt:
Livsmedelsnummer:
213
Analys:
I det analyserade provet från 2016 ingår: Fazer Rågkusar (31

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Jäst bröd (A0818)
B Artklassificering Råg (B2352)
C Del av växt/djur Hela frön, fullkorn, gryn, bönor (C0133)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Salt tillfört (H0367); Surdeg tillförd (H0752); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Konserverad genom fermentering (J0104)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)