Information om analyserat livsmedel


Hårt bröd tunnbröd fullkorn vete råg korn havre

Projekt:
Livsmedelsnummer:
216
Analys:
I det analyserade provet från 2016 ingår: Mjälloms Tunnbröd

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Ojäst bröd (A0819)
B Artklassificering Vete grupp (B1312)
C Del av växt/djur Mjöl/frövita, grodd och kli borttaget (Endosperm) (C0208)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Havre tillfört (H0322); Jäst tillfört (H0753); Korn tillfört (H0323); Mjölk tillfört (H0184); Råg tillfört (H0337); Salt tillfört (H0367)
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)