Information om analyserat livsmedel


Ostkaka fett 7%

Projekt:
Livsmedelsnummer:
2184
Analys:
I det analyserade provet från 2016 ingår: Frödinge ostkaka 7

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Övriga ostprodukter (A0787)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Mjölk (C0235)
E Fysisk form Halvfast med fasta bitar (E0134)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Grädde tillfört (H0296); Nöt eller frö tillfört (H0177); Smak- eller kryddextrakt tillfört (H0100); Socker eller sirap tillfört (H0136); Stärkelse tillfört (H0146); Vete tillfört (H0319); Ägg tillfört (H0186)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett <15% (Z0186); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)