Information om analyserat livsmedel


Ost mozzarella fett 18%

Projekt:
Vetenskapligt namn:
Bos taurus
Livsmedelsnummer:
2255
Analys:
I det analyserade provet från 2016 ingår: Galbani (32 %), Ze

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Färskost (A0786)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Ostmassa (C0245)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Mikrobiologiskt eller enzymatiskt föränd (H0119); Ost tillfört (H0143); Saltad (H0173)
J Konserveringsmetod Konserverad genom värmebehandling (J0120); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Förpackad i saltlag / rimmad (K0018)
M Förpackningstyp Plast (M0172); Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Europa (R0355)
Z Utmärkande drag Fett 15-30% (Z0185); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)