Information om analyserat livsmedel


Kebabkött restaurang

Livsmedelsnummer:
2294
Analys:
I det analyserade provet från 2021 ingår kebabkött från följ

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Kötträtt (A0799)
B Artklassificering Nötkreatur och lamm (B2396)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn, utan separerbart fett (C0270)
E Fysisk form Hel, formad, tjocklek <0,3cm (E0153)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Grillad på spett (G0044)
H Industriell process Industriell process inte känd (H0001)
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Opaketerad produkt (M0003)
N Förpackningsmaterial Oförpackad (N0003)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Restaurang eller snabbmat tillverkat (Z0119)