Information om analyserat livsmedel


Bulgur kokt u. salt fullkorn

Vetenskapligt namn:
Triticum ispahanicum Heslot ssp. durum
Livsmedelsnummer:
3564

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Ris eller annat spannmål (A0814)
B Artklassificering Durumvete (B1079)
C Del av växt/djur Hela frön, fullkorn, gryn, bönor (C0133)
E Fysisk form Hel, formad, tjocklek <0,3cm (E0153)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Kokt (G0014)
H Industriell process Parboiled (H0220); Vatten borttaget (H0138)
J Konserveringsmetod Torkad (J0116)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Papper (M0159); Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039); Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Turkiet (R0403)
Z Utmärkande drag Hemlagat (Z0109)